Villeroy & Boch; Alles voor een complete badkamer, ook tegels!

badkamer tegels

Villeroy & Boch tegels; Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit. Al sinds 1748 staat de naam Villeroy en Boch voor deze kernwaarden. Maar Villeroy & Boch is meer dan een ‘tegelfabriek’, binnen de sectoren badkamer en welness, tafelcultuur, tegels en keuken ontwikkelen top designers bijzondere collecties en concepten met het doel ‘vormgeven van de leefomgeving’. De tegels van Villeroy & Boch hebben een unieke elegante uitstraling, extreem duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit en vooral ook functioneel.

Opgericht in 1748 door de heren, u raad het al, Villeroy (Nicolas) en Boch (Jean-Francois) is de historie van Villeroy en Boch, evenals de ervaring, enorm. Dit is duidelijk terug te zien in de unieke productlijnen, waarbij design en praktische toepasbaarheid van de tegels prachtig samenkomen. Als brede speler op het gebied van badkamers, keukens en welness (onder andere!) is Villeroy & Boch gespecialiseerd in keukentegels en badkamertegels, waarbij de vuilafstotende werking echt een paradepaartje is. Een mooi design met diverse stijlen, maar allemaal zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

 

De breedte van Villeroy en Boch op het gebied van badkamers, keukens en welness komen duidelijk terug in de ontwikkeling van keramische tegels. De badkamer, het toilet en de keuken moet mooi, functioneel en persoonlijk zijn. Met deze achterliggende gedachte zijn de tegels ontwikkeld. Van prachtige mozaïektegels in vrolijke kleuren tot marmerlook wandtegels, allemaal prachtig praktisch! Het aantal tegelseries van Villeroy en Boch is divers, hier een aantal populaire series: Bandol, Bernina, BiancoNero, Boulder Country, Charming Day, Chérie, Creative System, Dégradé, Everland, Fire & Ice, Flowmotion, Galaxos, Lavardin, Lucerna, Mellow Summer, Melrose, Memoire Oceane, Moonlight, My Earth, Nature Side, New Tradition, Newport, Outline, Oregon en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Wij hebben een groot assortiment tegels op voorraad liggen, maar niet alles. Voor u ons bezoekt met het doel om een specifieke tegel van Villeroy & Boch te bekijken, adviseren wij u om eerst contact met ons op te nemen. Wat uw wensen ook zijn, Wandtegels badkamer kopen bij Tegelmegashop.be