verhuisfirma in je locatie

Een liftservice kan je erg goed van dienst zijn wanneer je gaat verhuizen van of naar een flatgebouw. Zo hoef je niet de hele tijd trappen op en af te lopen en kan je de spullen gewoon via de lift naar binnen tillen. Zo bespaar je jezelf veel tijd en ook nog eens spierpijn. 

Wat is een liftservice?

Een liftservice wil zeggen dat je een verhuislift inhuurt met daarbij geleverde service. Er komt dus een verhuizer mee die de lift kan bedienen en kan helpen met het verhuizen. De verhuizer kan ook helpen met het kiezen uit verschillende soorten liften en kan er zo voor zorgen dat je niet de verkeerde lift huurt.

De verhuizer zorgt er voor dat alles goed verloopt tijdens de verhuizing. Hij zet alles op de verhuislift neer en maakt het goed vast zodat niks kan vallen en beschadigt raakt. Daarna tilt de verhuizer alles met de lift omhoog of naar beneden en zet het in het appartement of in de verhuiswagen.

Je kan kiezen uit een ladderlift of een meubellift. Een meubellift wordt als standaard lift gezien en is bedoeld voor de 1ste t/m de 3de verdieping. Als je hoger moet zal je de ladderlift moeten huren. Met deze lift kan je van de 1ste t/m de 6de verdieping spullen hijsen. De ladderlift heeft wel een kleiner oppervlak dan de meubellift en kan dus minder in één keer naar boven brengen.

Wat zijn de kosten van liftservice?

Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de prijs van een liftservice. Zo heb je de verschillende soorten liften, de uurtarieven van de verhuizers en het aantal uren dat de lift gehuurd moet worden. Daarnaast heb je soms een parkeervergunning nodig voor een lift. De kosten hiervan zijn erg verschillend per regio.

Zo betaal je voor een normale verhuislift €100,- per dag en voor een ladderlift met 1 verhuizers tussen de €65,- en €85,- per uur. Als je een ladderlift met verhuizers huur kan dit bedrag oplopen tot wel €125,- per uur.

verhuisfirma in je locatie

Kosten liftverhuur met service

OnderdeelPrijs
Normale verhuislift€100 per dag
Ladderlift met 1 verhuizer€65,- tot €85,- per uur
Ladderlift met 2 verhuizers€100,- tot €125,- per uur

Waarom is een liftservice belangrijk?

Een verhuislift huren kan van pas komen wanneer je naar of van een flatgebouw of appartementencomplex verhuist, maar ook als je van of naar een andere woning verhuist die een 1ste en/of 2de verdieping heeft.

Als je van plan bent om te verhuizen en je moet van/of naar een hogere verdieping spullen tillen, dan kan dit erg zwaar zijn. Dit vergt veel tijd, kan zorgen voor rugklachten en je kan door onoplettendheid snel spullen beschadigen. Door een verhuisfirma in je locatie in te schakelen, in combinatie met een verhuislift, wordt de verhuis een stuk makkelijker.

Door gebruik te maken van liftservice verhelp je deze problemen. De gespecialiseerde verhuizer weet namelijk hoe je het beste alles kan verhuizen waardoor het veilig en onbeschadigd aankomt.

Het kan soms ook voorkomen dat je meubels of andere bezittingen hebt die niet door het trapgat passen. In dat geval kan een liftservice ook erg handig zijn.

De grootste voordelen van een liftservice

·         Een liftservice kan rugklachten en andere lichamelijke klachten voorkomen, doordat je zelf geen dozen en meubels hoeft te tillen

·         Een liftservice scheelt enorm veel tijd en maakt de verhuis veel gemakkelijker

·         Met het inhuren van een liftservice komt altijd een gespecialiseerde verhuizer die veel expertise heeft over de lift en het verhuizen

·         De kans op schade wordt veel kleiner

·         Het inzetten van een liftservice zorgt voor meer veiligheid

·         Je voorkomt moeilijke situaties