Een unieke collectie larikshout bij HOUTvakman.be!

larikshout bij HOUTvakman.be

U vindt een unieke en uitgebreide collectie larikshout bij HOUTvakman.be met o.a. lariks planken, planchetten, diverse rabatplanken, terrasplanken en zelfs een kleine collectie 

balken. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig Siberisch lariks, dit hout is net wat sterker & duurzamer dan douglas hout en heeft wat kleinere noesten en een fijne(re) structuur. Met onze collectie lariks kunt u per direct aan de slag met uw nieuwe buitenproject. 

Onze collectie

Wanneer u gericht op zoek bent naar een houtproduct van lariks is de kans groot dat wij u van dienst kunnen zijn. Bijna niemand biedt een dusdanig uitgebreide larikshout collectie van de onze! Of u nu bezig bent met een sfeervolle overkapping, stijlvol poolhouse, luxueuze schutting of een bijzonder terras.  Veel voorkomende toepassingen van lariks hout zijn o.a. tuinhuisjes, schuurtjes, overkappingen, gevelbekleding, schuttingen & poorten. Hierbij wordt het hoogwaardige Siberisch lariks met name gebruikt voor zichtwerk, dit mooie hout mag namelijk gezien worden! Lariks wordt minder vaak als (zwaar) constructiehout gebruikt. Dit is ook de reden dat u binnen de totale collectie houten balken van HOUTvakman.be maar een kleine collectie Siberisch lariks zult vinden. 

U vindt bij ons lariks planken, terrasplanken en zelfs balken, maar zeker onze collectie rabatplanken is uniek te noemen. In principe bieden wij 3 “soorten” rabat aan: met tand & groef, met overlap & open. Binnen onze collectie “open rabat” moet u denken aan rhombus, maar ook aan ons B-fix rabat, ideaal voor zowel gevel als terras! En speciaal om voor u het vinden van het juiste product zo makkelijk mogelijk te maken vindt u bij ons nog meer productcollecties die handig kunnen zijn. Zo kunt u bij ons direct een compleet overzicht vinden van al ons geschaafde en fijnbezaagd (ruwe) larikshout, maar ook bijv. alle rabatplanken die u kunt gebruiken voor dakbeschot, of al het rabat dat geschikt is voor gevelbekleding, wel zo handig toch!