Jaren 30 deurklink: De woning in de oude stijl 

Wil jij jouw woning voorzien van een jaren 30 deurklink? Jouw jaren 30 woning zal er altijd weer traditioneel uitzien als je de deuren afwerkt met een deurklink in dezelfde stijl. Er zijn dan wel een aantal zaken waar je op moet blijven letten voordat je een bestelling gaat plaatsen. Dit begint al bij het vinden van een professional die de deurklinken tegen een goede prijs kan leveren. Een van de professionals die jou daarbij altijd hoogwaardige kwaliteit biedt, is De Oude Deurklink. Maar wat mag er niet ontbreken tijdens jouw zoektocht? 

De opbouw van een jaren 30 deurklink 

Een jaren 30 deurklink is een retro deurklink met veel details. Deze details zijn belangrijk, omdat het een geheel nieuwe uitstraling aan de woning kan geven. Zo zijn de buitenste delen van de deurklinken gemaakt van RVS. Het middenstuk kan zowel RVS als hout hebben. Dit laat jou direct veel kanten op gaan binnen jouw interieur. Je kunt daarbij altijd kiezen uit meerdere houtsoorten, waardoor het nog beter bij jouw woning gaat passen en je jarenlang plezier gaat hebben van de deurklinken. Daarbij weet je ook zeker dat het bij jouw interieurstijl gaat passen en er geen afbreuk gedaan wordt aan de uitstraling. 

De kleuren voor de jaren 30 deurklinken 

Het is bij de jaren 30 deurklink ook van belang dat je naar de kleuren gaat kijken van de deurklinken. Je hebt hier namelijk ook altijd mogelijkheden. Zo kan het RVS in zowel zwart, wit als chroom komen. Ook bij het hout heb je veel verschillende mogelijkheden. Hierbij heb je zwart ebbenhout, klassiek beukenhout, white wash of de warme kleur van kersenhout. Houdt er bij deze houten varianten wel rekening mee dat ze uitsluitend voor binnen gebruikt kunnen worden. Zo is er altijd een lange levensduur. 

Op basis van budgetten kijken 

Als je de jaren 30 deurklink aanschaft, moet je ook goed naar jouw budget blijven kijken. Je kunt namelijk meerdere prijsklassen terugvinden, waarbij de materialen ook aanzienlijk van elkaar gaan veranderen. Door een maximumbedrag vast te stellen en dit als uitgangspunt van jouw zoektocht te gebruiken, weet je zeker dat je altijd deurklinken vindt die helemaal aan jouw wensen aan gaan sluiten. Dit geeft jou wellicht ook weer nieuwe inzichten in de mogelijkheden, waardoor je jouw ideeën bij kunt stellen en de deuren van de beste stijl kunt voorzien in de woning. 

De sloten voor iedere deur bekijken 

Uiteindelijk gaat het erom dat je de jaren 30 deurklink voor ieder doeleind aan kunt schaffen. Vergeet daarom ook niet om te kijken of er sloten bij geleverd kunnen worden. Bij de buitendeuren wil je bijvoorbeeld altijd een slot hebben, zodat er veel veiligheid geboden kan worden. Voor binnen kun je kijken naar de rozetten, waardoor er privacy is in het toilet of de badkamer. De professionals kunnen deze sloten altijd meeleveren, zodat je ze mee kunt monteren op de deuren en er gelijk gebruik van kunt maken. Jij bent dan van alle gemakken voorzien.