Graniet muurafdekkers – op maat – bij COMPOSIETvakman.be!

granieten muurafdekkers van COMPOSIETvakman.be

COMPOSIETvakman.be; de muurkap specialist! Met een gerichte collectie natuursteen muurkappen is de kans groot dat u bij ons slaagt voor een muurkap op maat. Wat dacht u van graniet? Een muurdeksteen van graniet is – naast extreem duurzaam – ook nog eens een stijlvol & luxe accent. Een bijzondere optie voor een tuinmuur die gezien mag worden! Of u nu gaat voor de klassieke look van gezoet graniet, of het stoere accent van gevlamd / gebrand graniet, wij zorgen ervoor dat u een muurafdekker op maat ontvangt. Op bestelling wordt uw muurkap – in eigen zagerij – vervaardigd, afgewerkt & snel bij u thuis bezorgd. 

granieten muurafdekkers van COMPOSIETvakman.be

Stijlvol & duurzaam. 

Bent u op zoek naar een bijzondere tuinmuur met luxe uitstraling, dan zijn de zwarte granieten muurafdekkers van COMPOSIETvakman.be zeker het overwegen waard. Met ons nero assoluto graniet kiest u voor oersterk, degelijk, duurzaam & onderhoudsvriendelijk, maar ook met een stijlvolle look en luxe accent. Nero assoluto graniet – ook wel absolute black & zwarte graniet genoemd – is een prachtige granietsoort met een homogene structuur en een donkere (zwarte!) kleurtint. Hierbij kunt u kiezen voor een gezoete afwerking (donker antraciet mat), of een gebrande afwerking (zwart met een ruwe structuur). Voor een stijlvolle tuinmuur – die mooi is & ook lang mooi blijft – is een granieten muurafdekking een prachtige optie.

LET OP: Houd er rekening mee dat de afdekker normaal gesproken iets breder is dan het onderliggende element. Aan de lange zijden zijn onze muurafdekkers voorzien van een waterhol (links & rechts). Dit zorgt ervoor dat het vocht van de muur afloopt – en dus niet in – op en/of onder de muur terecht kan komen. Wenst u een ‘eindstuk’ met – naast links & rechts – ook een waterhol aan de zijkant? Dit kunt u eenvoudig online (mee)bestellen (binnen de stap ‘afwerking van de zijkanten’), wel zo handig!