Different Doors voor de perfecte garage

voordeuren (1) openslaande-garagepoorten (1)Gezien de enorme omvang, trekt uw garagedeur meteen de aandacht. Beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen en materialen, moet u uw garagedeur met dezelfde zorg en aandacht kiezen die u besteedt aan andere details van uw huis. Bij Different Doors kunt u terecht voor een veeltal van stijlen.
Zodra u uw aankoop kiest voor uw garage, wilt u iets kiezen dat nog vele jaren meegaat, terwijl het ook functies heeft die het veilig, handig, makkelijk te gebruiken, en energie-efficiënt maken.

aluminium-lamellen-deuren (1)Materialen voor garagedeuren

Garagedeuren worden vaak gemaakt van hout, staal, aluminium of glasvezel. Wat onderscheidt de deuren, afgezien van het materiaal, is de mate van detail en de functies die zijn toegevoegd.
Hout: Het klassieke materiaal gevonden in oudere woningen, houten deuren zijn zeer duurzaam en kunnen schokken en stuiterende ballen weerstaan. Ze delen dezelfde opwaartse en neerwaartse beweging: ze vergen echter wel veel onderhoud. Omdat de levensduur van houten deuren varieert met de weersomstandigheden en hoe goed ze zijn onderhouden, is de garantie op houten deuren meestal korter dan op ander materiaal.
Staal: Stalen deuren vergen weinig onderhoud. Voor het beste resultaat krijg je een deur met een spoorbreedte van 24 of 25 (hoe lager hoe beter) of kies er een die een deu bestendig en bestand tegen roest is. U kunt goedkope stalen deuren vinden, maar duurdere hebben betere garanties op verf, hardware, isolatie, en lamellen tussen de deur en de isolatie. Het product kan worden ontworpen om hout te repliceren en worden bedekt met vinyl, PVC of glasvezel.
Aluminium: Het beste materiaal voor goedkopere deuren, moderne aluminium deuren bieden deuk-resistente gelamineerde panelen en zware geëxtrudeerde frames. Omdat het materiaal licht is, is aluminium een goede keuze voor extra brede dubbele deuren.