Advies: Kies voor een beton schutting!

Betonnen schutting collectie van Schutting33

Een beton schutting is de nummer 1 keuze voor een erfafscheiding. Een beton schutting is erg sterk, onderhoudsvrij, modern, goedkoop en duurzaam. Geen andere schutting kan opbotsen tegen de voordelen die een beton schutting met zich meebrengt. Wanneer u een beton schutting toepast bent u verzekerd dat u hier de komende 20-30 jaar niet meer over hoeft na te denken. Zoek online het internet af naar een beton schutting die past bij uw wensen. Wij raden u aan om eens te kijken naar het aanbod van Schutting33.nl

Voordelen

De beton schutting collectie van Schutting33 is uitgebreid. U kunt de schutting in elke tuin plaatsen. U kunt zo bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelzijdige beton schutting. De betonplaten worden dan met de rug tegen elkaar geplaatst zodat u aan beide zijdes een motief heeft. Heeft u buren aan de andere kant? Dan kunnen zij kiezen voor een gewenst motief. Omdat de coating aangebracht wordt nadat de beton schutting wordt geplaatst, kunnen allebei de zijdes ook op een gewenste kleur gespoten worden.  De schutting van beton is in alle (!) RAL-kleuren te spuiten. De meest gekozen kleuren zijn RAL7016 (antraciet) en RAL7011 (antracietgrijs). Gaat u binnenkort kiezen voor een beton schutting?

Gewenste motief

Een schutting in de kleur antraciet geeft uw tuin direct en moderne uitstraling. U zou denken dat een schutting antracieten kleur geen gezicht zou zijn in een tuin gevuld met bloemen en planten. Echter is niets minder waar, het eindresultaat is namelijk geweldig. De antracieten schutting zorgt ervoor dat de aandacht gaat naar de prachtige planten in uw tuin. Ook kunt u bijvoorbeeld een hout beton schutting plaatsen met een antracieten betonplaat. Zo heeft u toch het oude vertrouwde hout maar dan met de voordelen van beton. Naast de schutting antraciet betonplaten, kunt u ook kiezen voor de betonpalen schutting antraciet.