Wat zijn akoestische wandpanelen?

36_9ecd376e5371efaef9aad9bc9143aed8_mAkoestische wandpanelen zijn wandpanelen die speciaal ontworpen zijn voor het absorberen van geluid. Hierbij kun je denken aan geluid van kletsende mensen op kantoor, maar ook aan geluiden als pruttelende koffiezetapparaten, klikkende hakken en rumoerige gangen tussen de kantoorruimten van een kantoorpand in. Werk jij in een rumoerige werkomgeving en heb je door de herrie op kantoor vaak moeite om je te concentreren? Dan kan het plaatsen van wandpanelen van CVOUSPLAIT de oplossing zijn waar jij naar op zoek bent.

bazir bonitos akoestisch lichtDe wandpanelen van CVOUSPLAIT

De panelen van CVOUSPLAIT zijn zo ontwikkeld dat de eenvoudig ogende panelen alle geluiden in de directe omgeving op kunnen vangen. Sommige panelen zijn speciaal ontwikkeld voor het opvangen van geluiden door telefonerende collega’s, terwijl andere panelen de algemene akoestiek in een kantoorruimte wat prettiger maken. Afhankelijk van de geluidsoverlast die jij ervaart op kantoor, kan er gemakkelijk een wandpaneel gezocht worden in het aanbod van CVOUSPLAIT die jouw probleem oplost. Overigens kan er ook altijd advies gegeven worden door de professionals van CVOUSPLAIT, zodat je zeker weet dat je de juiste wandpanelen aanschaft voor jouw kantoor.

Rezidor HL 06Wandpanelen met een bijzonder design

De akoestische wandpanelen van CVOUSPLAIT hebben stuk voor stuk een indrukwekkend, opvallend en bijzonder design. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften en de sfeer die je wil creëren op kantoor, kies je wandpanelen uit het aanbod van CVOUSPLAIT die bij jouw kantoor passen. Geen saaie wandpanelen die jouw kantoor een kille uitstraling geven, maar bijzondere panelen met een modern design.