Super mooi Appartement Blankenberge

royal4 royal2Een goede vriend van mij heeft samen met zijn vrouw en twee kinderen een appartement gehuurd voor in de zomers aan de Belgische kust, het leek me heel leuk allemaal zo’n appartement Blankenberge maar ik dacht er niet al te hoog over omdat het me een beetje saai leek bij onze zuiderburen. Ik ging een klein tijdje terug mee naar België omdat ze mij zo graag het tegendeel wilden bewijzen en ik neem al mijn woorden terug, het is werkelijk niet te geloven hoe prachtig het is en de gezelligheid en sfeer is ook nog eens top. We hebben echt kunnen genieten en dan ben ik maar een paar dagen mee geweest.

Ik wou niet eens terug

Het appartement in Blankenberge was echt super mooi, het gebouw zelf zag er prachtig uit en van binnen was het helemaal top, tot in de kleinste details verzorgd. Het strand was op honderd meterroyal1 afstand dus dat is misschien twee minuutjes wandelen en dan sta je al met je voeten in het zand. Alles is goed bereikbaar en ook met het openbaar vervoer, zelfs het centrum en de winkels zijn heel erg dichtbij en in principe ook op loop afstand. Zo kun je heerlijk een dag zorgeloos gaan shoppen zonder dat je je druk hoeft te maken over de tijd of hoe je terug gaat komen. Ik vind het zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website, ik zit er zelf nu ook aan te denken om een appartement te huren voor in de vakanties.