Scandinavische eetkamerstoelen: fris en levendig

Scandinavische eetkamerstoelen

Een Scandinavische inrichting wordt vaak gekenmerkt door de weinige en lichte kleuren die gebruikt worden. Ook vind je in een dergelijke inrichting vooral functionaliteit terug, en weinig overbodige accessoires.

Voor mensen die van veel licht in een ruimte houden is een Scandinavische inrichting zeer geschikt. Omdat er in de Scandinavische landen soms weinig daglicht is, is er namelijk een stijl ontstaan waarin veel gebruik wordt gemaakt van licht hout, de kleur wit en daarnaast veel pasteltinten. In een kleine woonkamer past dit ook heel goed. Wanneer u niet houd van veel opsmuk, maar veel rust om u heen wilt creëren, omdat het leven al hectisch genoeg is, kan uw keuze ook vallen op deze stijl. En natuurlijk wilt u ook graag dat uw eetkamerstoelen qua uiterlijk passen bij de rest van uw inrichting.

yels.nl-logo-transparant-morgen-in-huis-e1481310825470

Als je op zoek bent naar scandinavische eetkamerstoelen weet ik nog wel een leuk adresje: Yels.nl. Op deze site hebben zij een enorm breed aanbod, zij bieden onder andere heel veel leuke scandinavische stoelen aan.

Neutrale kleur

Als je een scandinavisch interieur hebt waarin je al een aantal zachte kleuren hebt verwerkt kan het mooi zijn om voor eetkamerstoelen te kiezen die een neutrale kleur hebben. Zo kan je kiezen voor stoelen die helemaal wit zijn, of voor stoelen die gemaakt zijn van blanc hout. Ook kun je kiezen voor een combinatie met materialen zoals metaal en stof.

Hint naar kleur

Wanneer uw interieur heel wit en kleur neutraal is kan het erg leuk zijn om hier wat kleur aan toe te voegen. Het kan dan een erg leuk gebaar zijn om die kleur te verwerken in uw eetkamerstoelen. Op de afbeelding links hiervan ziet u een scandinavische stoel met een hint van botanic green. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor pasteltinten zoals zacht roze en zacht groen.

Neem snel een kijkje op Yels.nl om te zien wat zij nog meer voor moois aanbieden!