Mooie vloeren van designtegels.be

7 (2)Designtegels.be heeft ons enorm geholpen op het moment dat we ze nodig hadden. Het zit namelijk als volgt. Een tijd geleden is mijn dochter het huis uit gegaan, zij zou toen bij haar vriend gaan wonen. Het leek allemaal goed te gaan en we waren erg blij voor haar. Natuurlijk vond ik het wel erg jammer, want zij was mijn eerste dochter die het huis zou verlaten. Het was dus ook wel een moeilijke periode.
Bovendien heb ik toch altijd problemen om iemand te vertrouwen. Ik vond het heel moeilijk om haar vriend te vertrouwen, want ik was gewoon bang dat hij haar zou kwetsen. Jammer genoeg, is dat uiteindelijk ook gebeurd. Ze had een enorme ruzie met hem en besloot het huis uit te gaan. Omdat ze net bij ons uitgetrokken was, wilde ze echter niet terugkomen zomaar. Ze wilde graag op eigen benen staan, dus besloot ze een huurwoning te zoeken.

dt_banner_berlijn1_0 (1)

De verhuizing

Enkele dagen later had ze al geluk, ze kon in een woning van een van haar vrienden terecht. Ze zou daar wel helemaal op zichzelf wonen. Op dat moment lagen er geen vloertegels in de woning, maar de woning was helemaal kaal. Mijn dochter had echter maar een klein budget, dus een dure inrichting zat er niet in. We wilden haar natuurlijk graag helpen, dus besloten we om zelf eens te gaan kijken naar mooie tegels voor in haar nieuwe woning. We vonden toen al snel designtegels.be. Ik heb de site gelijk aan mijn dochter laten zien en ook zij vond alles er prachtig uitzien. We besloten dus gelijk een kijkje te gaan nemen in de showroom. Nu, enkele weken later, heeft zee en prachtige tegelvloer in huis liggen waar ze erg blij mee is EN die erg voordelig was!

1 (3)