Kies ervoor om zelf jouw overkapping te monteren met handleiding van Overkapping33

Tegenwoordig is een terrasoverkapping monteren ook goed zelf te doen. Zo bezit Overkapping33 namelijk over een stappenplan die je uitlegt hoe je de terrasoverkapping moet gaan opzetten. Wij raden je aan om het minstens met twee personen te plaatsen. Alleen is dit gewoonweg niet te doen. Wanneer je de terrasoverkapping bouwpakket binnen krijgt, raden we je aan om eerst alle materialen die bij elkaar horen bij elkaar te zetten. Zo heb je een duidelijk overzicht en kun je meteen aan de slag met het opzetten van een terrasoverkapping. Bekijk de montagehandleiding terrasoverkapping online bij Overkapping33.nl

Overkapping33 is de aanbieder van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, zijwanden en de accessoires die bij deze producten horen. Het assortiment bestaat uit vaste maten maar ook maatwerk producten zijn te verkrijgen. Overkapping33 staat voor een scherpe prijs, snelle levering en deugdelijkheid. Het complete aanbod is eenvoudig online te bekijken en te bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om de showroom te bezoeken. De showroom van Overkapping33 is gevestigd in Venlo. Daar kun je een tweetal overkappingen en een drietal glazen schuifwanden bekijken. Ook zonwering en led verlichting voor een overkapping is aanwezig in de showroom. De showroom is, op de zondag na, op iedere dag geopend.

Het is aan te raden om verlichting toe te passen onder je terrasoverkapping. Je wilt ’s avonds natuurlijk ook buiten gaan zitten en zonder licht kan dat irritant zijn. Wij raden je aan om LED verlichting in de profielen van de dakplaten te plaatsen. Via Overkapping33 zijn deze LED inbouwspots leverbaar. Je kunt zelf kiezen welke verdeling je wilt, afhankelijk van de breedte van jouw overkapping. LED bespaart veel, zo verbruiken de LED inbouwspots slechts 3 watt per spots. Met halogeenverlichting was dat voorheen 25 watt per spot. De LED inbouwspots zijn leverbaar in sets van 6,8, 10 of 12 stuks.