Cementtegels besteld bij designtegels.be

Cementtegels

Afgelopen maand nam ik het besluit om mijn badkamer te renoveren. Simpelweg omdat de tegels waren verouderd, de douche en ook vond ik de wasbak erg lelijk. Ik wilde dan ook een luxe badkuip, douchekop en wasbak laten plaatsen binnen in mijn badkamer, zodat ik s’ochtends lekker ontspannen wakker kon worden. Maar voor de realisatie van een splinternieuwe badkamer moest ik dus eerst een badkuip laten plaatsen. Na het laten plaatsen van deze badkuip ben ik op zoek gegaan naar nieuwe cementtegels. Maar waar kon ik deze vinden? zodoende ben ik terecht gekomen op de website designtegels.be.

Designtegels.be is namelijk een grootschalige aanbieder in cementtegels. Wanneer u deze website bekijkt dan ziet u een geweldig assortiment. In dit assortiment bevinden zich meerdere verschillende stijlen aan tegels. Zie hieronder een overzicht van de verschillende stijlen aan tegels:

  • Portugese tegels van cement
  • Marokkaanse tegels
  • Spaanse tegels
  • Metro tegels
  • Mozaïek tegels

Cementtegels

Designtegels.be is geweldig

Na het zien van prachtige Portugese tegels van cement nam ik het besluit om deze in het echt te gaan bekijken. In een showroom kon ik zien hoe deze tegels er uitzagen. De tegels waren in het echt nog mooier dan op de foto’s. Vandaar dat ik het besluit nam om deze tegels te bestellen voor de realisatie van mijn badkamer. Dezelfde week werden alle tegels netjes aangeleverd zonder dat er sprake was van enige derving. Sindsdien ben ik dan ook voorzien van een luxe badkamer met prachtige tegels. Eindelijk ben ik voorzien van een prachtige badkamer met daarin alle benodigde luxes!

Designtegels.be